Team

Yritykseni sponsoroimat ratsukot ja koirakko kaudella 2018

IITA MARTTILA


Olen syntynyt 2003 eli olen vielä ensi kauden ns. lapsiratsastaja. Kilpailen minun kahdella hevosella esteratsastuksessa. Ratsastuksen aloitin kunnolla noin v.2008. Ensin minulla oli pieni poni Anne, jonka kanssa aloitin harrastelemaan ja sen jälkeen minulle tuli iso poni Diavolo, joka opetti minut kilpailemisen saloihin. Mutta koska olen niin pitkä, tuli hevosen hankinta eteen ennen kuin ponivuodet loppuvat. Hevoseni asuvat meillä kotona. Käymme valmennuksissa 1-3 krt viikossa. Minua ja hevosiani valmentaa säännöllisesti Maija Yli-Huhtala ja satunnaisesti Nicklas Aromaa. Kotona minua auttaa isosiskoni, jolla on myös oma hevonen.

SRL:n luvalla

r. AXEL V "Axel, A5"


Axel on 14 vuotias ruuna, jonka kanssa tavoitteeni on tällä kaudella edetä isommille radoille.

SRL:n luvalla

r. STRANGER "Simo"


Simo on vuonna 2004 syntynyt Oldenburg. Simo on hypännyt ennen minulle tuloaan 145cm luokkia ja se tuli minulle lokakuussa 2016. Simo on aika persoonallinen hevonen, se tietää olevansa kilpahevonen, joten me opettelemme vielä yhteistä säveltä.


PIA TÖTTERMAN & MELBRIUSAS


Olen 22 vuotias esteratsastaja, Pia Tötterman ja ratsunani toimii 9 vuotias Melbriusas, ”Melvin”.


Melvinin kanssa valmentaudumme säännöllisesti viikoittain valmennuksissa Siuntiossa. Tämä nuori herrasmies on herkkä ja vauhdikas ratsastaa ja yrittää aina parhaansa. Melvinin taustan takia hän on suhteellisen raaka vielä ratsastaessa, mutta hänen avoin persoonallisuus ja hänen kykynsä oppia nopeasti, auttaa suuresti. Hänen intohimonsa esteisiin näkyy jo kaukaa, vaikka hänellä ei paljon kokemusta olekaan ja haasteita löytyy. Tasaisella työskentely on myös työn alla koko ajan ja paranee päivä päivältä.


Luonteltaan Melvin on hyvin sosiaalinen tapaus joka rakastaa nameja. Hauskaa meillä on taatusti joka päivä yhdessä eikä kahta samanlaista päivää ole. Melvinin tausta on ollut monimutkainen ja vastoinkäymisiä on ollut jonkin verran. Selkäongelmat ovat aina inhottavia ja kauan kestäviä kuntoutuksia. Nyt kun Melvin on parantunut ja kunnossa, terveyttä on tärkeä ylläpitää Sen me teemme vaihtelevalla treenillä ja Emilian avulla.

SRL:n luvalla

Seuraa Piaa ja Melviniä Instagramissa

https://www.instagram.com/m.p.team/


NOORA ALA-ÄIJÄLÄ @ QUICKLY KS


Olen Noora 16-vuotias kenttäratsastaja Laitilasta. Ratsastusta olen harrastanut 10 vuotta. Kilpahevoseni on 9-vuotias FWB tamma Quickly KS tutummin Viki. Viki on ollut minulla vasta 2 vuotta.


Viki on kiltti hevonen. Se on rehellinen ja yrittää parhaansa. Kilpailuissa se käyttäytyy hyvin ja on rauhallinen sekä sopeutuvainen vieraissakin paikoissa. Ei stressaa turhia. Tälläisen ihanan hevosen jokainen juniori tarvitsisi. Olen hyvin onnekas omistaessani näin upean hevosen.


Yhteisen kahden vuoden aikana olemme kehittyneet kenttäratsastuksen harraste-luokista helppoihin (105) luokkiin. Minulle Vikin kehittyminen ja edistyminen on hyvin tärkeää, sillä olen sen itse kouluttanut kenttähevoseksi valmentajani Maija Yli-Huhtalan avulla. Maijan valmennuksissa käyn säännöllisesti aluevalmennukset mukaanlukien.


Viime kausi toi tullessaan paljon onnistumisia, sijoituksia ja starttasimme ensimmäisen SM-kilpailumme. Ollaan junioreiden ranking ykkösinä ja kenttäcupissa junioreiden paras ratsukko, sekä koko cupissa neljänsiä. Viime kauden kuuluimme myös maajoukkuevalmennukseen.


Tämän kauden päätavoite on päästä osallistumaan PM-kisoihin. Myös Finnderbyyn osallistumme, jos kaikki sujuu hyvin ja pysymme hyvässä kunnossa.


Emilia Friskin ’’löytäminen’’ oli meille kuin lottovoitto. Hoitojen avulla mm. koulutuloksemme paranivat huomattavasti. Myös iilimatohoidoilla on saatu apua nestekertymiin. Säännöllisillä hoidoilla toivon hevoseni pysyvän parhaassa mahdollisessa kunnossa, sillä hän on myös kilpaurheilija.


Minulle Teamiin kuuluminen olisi kunnia-asia 🙂


Terveisin Noora

SRL:n luvalla

KAISA VEHMAA JA JUKSU


Olen Kaisa ja harrastellut agilityä vuosia, mutta nyt vähän totisemmin ja kisakaverina toimii Abundantia´s Bi Black Diamond eli tutummin Juksu. Juksu on viisi vuotta täyttänyt shetlanninlammaskoira uros. Kisaamme medi 3 luokassa. Juksu on tulta ja tappuraa ja täydellinen koira mulle. Herra ei pienistä asioista piittaa ja aina mennään täysillä ja täydellä sydämellä. Tämän vuoden tavoitteena meillä on päästä osallistumaan kesäkuussa agilityn sm-kisoihin Vantaalle ja tämä tavoite mielessä kisaamme ja treenaamme läpi kevään. Mahtavaa saada Emilia mukaan tiimiin, iso kiitos siitä!

Hevos- ja koirahieronta Emilia Frisk

Emilia Frisk

Blombergintie 14

25700 KEMIÖ


040 5724986

info@emiliafrisk.fi


Y-tunnus 2590727-4

Yritys on alv-verovelvollinen.