Jouhikorut

- Itsellesi tai lahjaksi -

Valmistan jouhikorut hevosen jouhista joko toiveiden mukaisesta tilauksesta tai voit ostaa ennalta valmistetun korun. Toiveiden mukaiseen koruun voit lähettää minulle oman hevosesi jouhia, toivoa mallin ja valita kiinnikkeiden värin, riipukset jne. Koru voi olla pyöreää tai litteää punosta, ohut tai paksu, ranne- tai kaulakoru... Mahdollisuuksia on monia. Korut ovat aina yksilöllisiä, joten ne ovat erityisiä juuri Sinulle tai lahjaksi Hänelle.


Kun haluat itsellesi uniikin jouhikorun oman hevosesi jouhista, ota minuun yhteyttä, suunnittelemme yhdessä. Nyt mahdollisuutena yhditää jouhet ja nahkaa! Nahkasta valmistettaviin koruihin, olen kiinnitysoljiksi kerännyt vanhojen hevosvarusteiden solkia. Voit halutessasi toimittaa myös omat soljet. Alla olevissa kuvissa vain muutamia esimerkkejä kuvattuna.


Tarvittavien jouhien määrä vaihtelee korujen mallien ja pituuksien mukaan, keskimäärin noin kynän vahvuisen nipun verran. Jotta lyhyet jouhet säästyvät turhalta poistamiselta, on helpoin tapa kerätä jouhet ottamalla kiinni hännän päästä ja nyppiä muutama

pitkä jouhi kerrallaan.


Toiveiden mukaiseen koruun et välttämättä tarvitse omaa hevosta vaan jouhet on mahdollista saada myös kauttani.


Muista myös lahjakortti! 

"Piruetti", väri rautias

Hevos- ja koirahieronta Emilia Frisk

Emilia Frisk

Blombergintie 14

25700 KEMIÖ


040 5724986

info@emiliafrisk.fi


Y-tunnus 2590727-4

Yritys on alv-verovelvollinen.